Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

Τα κινητά, ο ΟΤΕ και οι πλαστές δηλώσεις...


ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2007 - 2009 ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ κ. ΠΛΑΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΩΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟ 1983 ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ. ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ κ. ΠΛΑΝΤΖΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΕΠ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΩΣ OTESHOP.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ. ΤΟ 2008 ΚΑΙ ΤΟ 2009 ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΗΜΝΟΥ, ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΜΕΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΗΜΝΟΥ. Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ; ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΥ, ΕΝΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΙΓΩΝ ΕΥΡΩ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΑΓΕ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ. ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΜΩΣ.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΡΙΑ Κ.Ε.Π ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ) ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕ, ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΕΣΒΗΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ Κ.Ε.Π ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΕΠΑΦΕΣ, ΕΠΕΙΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΦΟΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΣΕ ΕΓΧΡΩΜΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ. ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΕΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ.
ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ; ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΤΡΟΠΟΣ Νο 1, ΗΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΟΥΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ: ΑΡ. ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, Α.Φ.Μ, ΔΟΥ Κ.Λ.Π ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ''ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ''. ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΤΡΟΠΟΣ Νο 2, ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΕΠΕΡΝΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΤΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ, Α.Φ.Μ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΧΡΗΣΙΜΑ.
ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ; ΠΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. 15 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΕΣ - ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.ΕΠΕΙΤΑ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΞΗΡΟΜΕΡΟ, ΚΑΤΟΥΝΑ, ΝΑΥΠΑΚΤΟ, ΝΕΟΧΩΡΙ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΟΛΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2009. Ο ΛΟΓΟΣ; ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΕ, ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΥΤΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΓΩΓΕΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ. ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΔΙΔΕ Ο ΟΤΕ. ΤΟΥ κ. ΠΛΑΝΤΖΟΥ. ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2007 - 2008, ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Ο κ. ΠΛΑΝΤΖΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΤΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΗΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΚΑΝΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ . ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ κ. ΠΛΑΝΤΖΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ, ''ΕΧΩ ΡΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ. Ο κ. ΠΛΑΝΤΖΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΟΠΩΣ THN ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ''.
ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. Ο ΟΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ, ΑΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ.

Τρίτη, 13 Απριλίου 2010

26 και 29 ετών......


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν χθες το απόγευμα δύο άνδρες στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι 26 και 29 ετών, είχαν στην κατοχή τους 52 γραμμάρια ηρωίνης, 1 φιαλίδιο υγρής μεθαδόνης βάρους 208 γραμμαρίων, 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 900€.

Τα παραπάνω εντοπίστηκαν στο σπίτι του 26χρονου και κατασχέθηκαν.

Ωραία ασφάλεια... Ο άλλος πήρε το όπλο και πήγε σπίτι μαζί με ένα κιλό πατάτες!!!!


Βρέθηκε σήμερα το τυφέκιο τύπου G3A3 που είχε χαθεί στις 8 Απριλίου από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ύστερα από έρευνες που πραγματοποίησαν από κοινού το Γενικό Επιτελείου Στρατού και η Ασφάλεια Πατρών, το όπλο βρέθηκε σε σπίτι στρατιώτη που υπηρετεί στο ΚΕΤΧ και διαμένει σε περιοχή εκτός Πατρών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ ο «καταμερισμός και η απόδοση ευθυνών θα γίνει με το τέλος της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη».

Καλό ταξίδι Μάνο μας.......


Αιφνίδιος θάνατος κλονίζει το χώρο της μουσικής.

Ο Μάνος Ξυδούς, από τους Πυξ Λαξ, άφησε την τελευταία του πνοή λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος είχε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του, αισθάνθηκε δυσφορία, ενώ έκανε πρόβες στο Olympico στο Νέο Φάληρο.

Κατά τη μεταφορά του όμως στο Τζάνειο ο τραγουδιστής ξεψύχησε.

Έλα σε λίγο θα βγούν και άλλα.............


Έκθετους αφήνει η σημερινή αποκάλυψη-βόμβα της zougla.gr, όλους όσοι, για χάρη των… εντυπώσεων, έκαναν «σκόπιμες ψευδείς» διαρροές στον Τύπο περί ύπαρξης συνομιλίας μεταξύ των φερόμενων ως μελών του «Επαναστατικού Αγώνα», οι οποίοι (υποτίθεται) παρακολουθούσαν το 15χρονο αγόρι από το Αφγανιστάν να περιεργάζεται την τσάντα με τη βόμβα το τραγικό βράδυ της Κυριακής 28 Μαρτίου, στην οδό Ιακωβάτων, στα Πατήσια.

Από χθες το πρωί, «αξιόπιστες πηγές» της Ασφάλειας, τεχνηέντως, διέρρεαν σε δημοσιογράφους ότι η οργάνωση συνδέεται με το φόνο του 15χρονου Χαμίντ, στα Πατήσια, επισημαίνοντας ότι το «μαγικό βαλιτσάκι» της ΕΥΠ κατέγραψε συνομιλίες των κατηγορουμένων, οι οποίοι όχι μόνο φέρονται να παρακολουθούσαν (βρισκόμενοι σε απόσταση ασφαλείας) το αμούστακο αγόρι να σκαλίζει τη βόμβα, αλλά στη συνέχεια (μετά το τραγικό συμβάν) να γελάνε και να πανηγυρίζουν...

Η δήθεν «έγκυρη πληροφορία» διοχετεύτηκε με την ταχύτητα του φωτός σε πολλά δημοσιογραφικά γραφεία, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα αργότερα, να υπάρξουν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, που ανέφεραν λέξη-λέξη τον υποτιθέμενο διάλογο μεταξύ ενός φερόμενου ως μέλους της Οργάνωσης και κάποιου άλλου, τη στιγμή της έκρηξης.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα όχι μόνο έφεραν τον κατηγορούμενο να είναι αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας των Πατησίων και να μην έκανε κάτι για να προστατεύσει τη ζωή του μικρού Χαμίντ, αλλά τον εμφάνισαν να χαίρεται, να γελάει και να το… «γλεντάει» με το συνομιλητή του. Η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και από πολλές εφημερίδες, οι οποίες, σήμερα, (αναδημοσιεύοντας, προφανώς, τις ίδιες πληροφορίες) έκαναν λόγο για ύπαρξη συνομιλίας-φωτιά μεταξύ των συλληφθέντων, που συνδέει ευθέως τον «Επαναστατικό Αγώνα» με το θάνατο του μικρού Αφγανού.

Από πληροφορίες της zougla.gr, όμως, που προέρχονται από τη σχηματισθείσα δικογραφία και δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση, η συγκεκριμένη συνομιλία δεν υπάρχει! Mέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει γίνει μέρος της δικογραφίας που χειρίζεται η 19η τακτική ανακρίτρια. Από τον ογκώδη φάκελο που χειρίζεται η δικαστική λειτουργός προκύπτει ότι ο σούπερ κοριός της ΕΥΠ έχει καταγράψει μια κλήση, την οποία πραγματοποιεί άγνωστος άνδρας προς το κινητό τηλέφωνο του Μαζιώτη, στις δύο παρά τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου, σχεδόν τρεις ώρες μετά τη φονική έκρηξη των Πατησίων. Η κλήση έχει διάρκεια τριών λεπτών και ο διάλογος έχει ως εξής:

Μαζιώτης: Ναι
- Δεν σε ξύπνησα
Μαζιώτης: Όχι, είχα πέσει, δεν τρέχει τίποτα
- Βλέπατε ε;
Μαζιώτης: Ναι, έχουμε δει
- Γάμησέ τα
Μαζιώτης: Έχεις κανά νεότερο;
- Πού έχεις μείνει, ξέρω εγώ;
Μαζιώτης: Δεν έχουν ταυτότητά του, ξέρω εγώ. Το παιδί πέθανε
- Το παιδί της αυτηνής, οικογένεια ήταν, μαζέψανε από κάδο ή πεζοδρόμιο
Μαζιώτης: Τι ρε φίλε, σοβαρά;
- Γάμησέ τα φίλε, αν είναι αυτό που λένε
Μαζιώτης: Και το παιδί πέθανε στο νοσοκομείο
- Το παιδί που πέθανε είναι γιος αυτηνής και το κοριτσάκι είναι σοβαρά στο νοσοκομείο. Τη βρήκε το κοριτσάκι και την έδωσε στον αδερφό της
Μαζιώτης: Τώρα, τι να σου πω, θα τα πούμε από κοντά
ΠΗΓΗ : zougla.gr

Δευτέρα, 12 Απριλίου 2010

Άντε να δούμε;....


Μετατίθεται η ένταξη στη Β' κατηγορία τήρησης βιβλίων των πρατηριούχων υγρών καυσίμων για την εμπορία βενζίνης και πετρελαίου και των πωλητών πετρελαίου θέρμανσης, για την 1 Μαΐου 2010.

Αυτό προβλέπει απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, αντί της αρχικής ημερομηνίας ένταξής τους, που ήταν η 1 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι και η υποχρέωση των βενζινοπωλών για έκδοση αποδείξεων τίθεται σε ισχύ από 1 Μαΐου.

Κάποτε θα γινόταν...


Όλα επιβεβαιώνουν πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έκρηξη των αγροτικών -και όχι μόνο- προβλημάτων της χώρας. Όλες πλέον οι επιχειρήσεις που συνδέονται με τον πρωτογενή τομέα, αντιμετωπίζουν προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να ανταπεξέλθουν ούτε στις βραχυπρόθεσμες ανάγκες τους, πολύ δε περισσότερο να κάνουν σκέψεις για αναπτυξιακές επενδύσεις.

Το εύρος και η πολυπλοκότητα των προβλημάτων είναι τέτοια που αγγίζουν από τον πιο μικρό αγρότη, μέχρι τη μεγαλύτερη μεταποιητική ή εμπορική επιχείρηση.

Υψηλό κόστος παραγωγής, μειωμένες εμπορικές δραστηριότητες, υποβαθμισμένες ποιότητες, ανυπαρξία στρατηγικού μάρκετινγκ, ανύπαρκτη ενημέρωση, έλλειψη ίδιων κεφαλαίων για χρηματοδότηση νέων επενδύσεων, δυσκίνητο έως εχθρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, ασυνέπεια της Δημόσιας Διοίκησης και έλλειψη εξειδικευμένου και έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού, είναι τα κύρια προβλήματα που διαπιστώνονται.

Και πάνω απ’ όλα αυτά, το σημαντικότερο ίσως όλων των προβλημάτων την παρούσα στιγμή, η έλλειψη όρεξης για δουλειά.

Στην αρχή αυτό μοιάζει αδιανόητο. Στη κορύφωση της κρίσης γιατί οι αγρότες, αντί να εντείνουν τις προσπάθειές τους, οπισθοχωρούν;

Γιατί κανένας δε δουλεύει στην ύπαιθρο;

Γιατί οι νέοι είναι στις καφετέριες;

Γιατί στα χωράφια έμειναν μόνο αλλοδαποί;

Γιατί οι αγρότες μόλις ακούσουν για συνεταιρισμούς, ομάδες παραγωγών, επενδύσεις, πιστοποίηση, προγράμματα, ανάπτυξη και τα σχετικά, φεύγουν μακριά;

Μια προσεκτικότερη ματιά στα αίτια αυτής της συμπεριφοράς, δικαιολογεί και ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

Οι αγρότες κουράστηκαν, χρόνια τώρα, να ακούνε τα ίδια και τα ίδια.

Κουράστηκαν τον εμπαιγμό και την κοροϊδία από το σύστημα και τώρα εκδικούνται. Η αντίδραση αυτή είναι παρορμητική, αλλά απόλυτα δικαιολογημένη και φυσική.

Είναι σαν να λένε στο σύστημα: «Μας τάξατε λαγούς με πετραχήλια και δεν κάνατε τίποτα. Σας πιστέψαμε. Περιμέναμε τα έργα σας. Τους γεωπόνους στο χωράφι. Τις αναδιαρθρώσεις των καλλιεργειών. Την εκπαίδευση. Τα ινστιτούτα. Την έρευνα. Τα αρδευτικά έργα.

Μας εμπαίξατε. Μας διαλύσατε. Μας ξεφτιλίσατε. Μας κάνατε ζητιάνους. Δεν αντέχουμε άλλο. Δε γουστάρουμε άλλο να δουλέψουμε.

Αντέχουμε τη φτώχια. Εσείς την αντέχετε;»

Έτσι λοιπόν, το σύστημα, βρίσκεται τώρα πια αντιμέτωπο με τις συνέπειες της λειτουργίας του. Είμαι περίεργο να δω τι θα κάνει. Τι θα τάξει πια; Σε ποιους;

Θα είναι υπέροχο...


H μουσική των Βρετανών θρύλων, θα ακουστεί 12-15 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Στην σκηνή της αίθουσας Αλεξάνδρα Τριάντη ο μοναδικός ήχος των Pink Floyd θα «ζωντανέψει» μπροστά μας, από τους μεγάλους χορευτές του διάσημου μπαλέτου της Σκάλας του Μιλάνου, με ειδικά σκηνικά και εκπληκτικά εφφέ φωτισμού! Μια εκρηκτική χορογραφία του Roland Petit επάνω στη μουσική των θρυλικών Pink Floyd.

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Πρέσβυ της Ιταλίας στην Ελλάδα κ. Gianpaolo Scarante.

«Όλα ξεκίνησαν περίπου στα τέλη της δεκαετίας του ‘60», διηγείται ο δημιουργός του μπαλέτου Roland Petit. «Μια μέρα η κόρη μου, που πρέπει να ήταν δέκα χρόνων τότε, μου δίνει έναν δίσκο των Pink Floyd και μου λέει: “Μπαμπά, πρέπει να κάνεις ένα μπαλέτο με αυτή τη μουσική.

Δεν υπάρχει καλύτερη!” Στην αρχή ήμουν πολύ διστακτικός, αλλά όταν άκουσα τη μουσική συμφώνησα με την κόρη μου. Έτσι, πήγα στην Αγγλία και συναντήθηκα με τους ίδιους τους Pink Floyd. Τους είπα τη σκέψη μου να κάνω ένα μπαλέτο με τη μουσικής τους και τους ρώτησα εάν συμφωνούν. Ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ στην ιδέα και μάλιστα πρότειναν να παίξουν ζωντανά στη παγκόσμια πρώτη!»

Έτσι, η πρώτη παγκόσμια εκτέλεση έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 1972, με τους ίδιους του Pink Floyd να παίζoυν ζωντανά μπροστά σε 32.000 θεατές στο Palais des Sports στη Μασσαλία, κι από τότε έχει παρουσιαστεί σε ολόκληρο τον κόσμο, φυσικά με μεγάλη επιτυχία.

Μόνο μια ανήσυχη μεγαλοφυΐα, όπως ο Roland Petit, θα μπορούσε να μεταφράσει τη δυναμική και την ενέργεια της ροκ μουσικής των Pink Floyd σε ένα καλειδοσκόπιο φωτός, αρμονίας και ειδικών εφέ. Στο έργο περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Pink Floyd, όπως τραγούδια από τα άλμπουμ τους The Wall, The Dark Side of The Moon, Meddle, Is there Anybody Out There.

Το Μπαλέτο της Σκάλας του Μιλάνου, ιδρύθηκε το 1887, και είναι μία από τις σπουδαιότερες χορευτικές ομάδες στον κόσμο. Με το Μπαλέτο της Σκάλας του Μιλάνου έχουν συνεργαστεί οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του χορού διεθνώς όπως οι μπαλαρίνες Κάρλα Φράτσι και Αλεσάντρα Φέρι, ο Ρούντολφ Νουρέγιεφ, οι χορογράφοι Μιχαήλ Φωκίν και Λεονίντ Μασίν, οι οποίοι εισήγαγαν στη Σκάλα τους νεωτερισμούς των ρωσικών μπαλέτων, αλλά και σκηνοθέτες-σκηνογράφοι όπως ο Franco Zefirelli.


Ο Makhar Vaziev Διευθυντής του Μπαλέτου της Σκάλας του Μιλάνου γεννήθηκε στον Καύκασο και σπούδασε χορό στην Ακαδημία «Αγριπίνα Βαγκάνοβα» στην Αγία Πετρούπολη. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, συνεργάστηκε με τα μπαλέτα Κίρωφ του περίφημου θεάτρου Μαρίινσκυ, των οποίων έγινε πρώτος χορευτής το 1989. Από το 1995 έως το 2008 ήταν Διευθυντής των μπαλέτων Κίρωφ. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Θέατρο Μαρίινσκι, τα διάσημα ρωσικά μπαλέτα παρουσίασαν έργα των μεγαλύτερων χορογράφων του 20ου αιώνα κι έδωσαν παραστάσεις στις σημαντικότερες χορευτικές του κόσμου.

Οι Pink Floyd είναι ένα συγκρότημα που έχει γράψει ιστορία στον χώρο της ροκ μουσικής. Έχουν ξεχωρίσει τόσο για τις πρωτοποριακές για την εποχή συνθέσεις τους, όσο και για τους νεωτεριστικούς και συγκινησιακά φορτισμένους στίχους τους, τα ευφάνταστα εξώφυλλά τους, τις πειραματικές ενορχηστρώσεις και ηχογραφήσεις και τις θεαματικές συναυλίες τους. Υπολογίζεται ότι το συγκρότημα έχει πουλήσει γύρω στα 74,5 εκ άλμπουμ στις Η.Π.Α. και πάνω από 300 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και συγκαταλέγεται έτσι στις πιο επιτυχημένες εμπορικά ροκ μπάντες.

Και ξερό ψωμί!


Σάλο έχει προκαλέσει στη σχολική κοινότητα της Πάτρας η αποβολή ενός 14χρονου μαθητή για τα υβριστικά μηνύματα εναντίον συμμαθητή του, τα οποία ανήρτησε στο facebook.

Η μητέρα του μαθητή που είχε γίνει στόχος, η οποία είναι δικηγόρος, διαμαρτυρήθηκε έντονα στο σχολείο, απειλώντας ακόμα και με μηνύσεις σε περίπτωση που ο 14χρονος δεν σταματούσε τις ύβρεις.

Η διεύθυνση του σχολείου αποφάσισε, όμως, να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, αποβάλοντας, τελικά, τον μαθητή.

Πάμε πάλι..........
Ένταση λίγο πριν τις 22.00 στα Εξάρχεια.

Άγνωστοι εκτόξευσαν μία βόμβα μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες βρίσκονταν στη Χαριλάου Τρικούπη με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση αντίδραση από τους αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή.

Δυνάμεις των ΜΑΤ αλλά και της ομάδας Δ έσπευσαν αμέσως στην περιοχή και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 3 προσαγωγές στην περιοχή του πάρκου στην Ναυαρίνου ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν έλεγχοι και έρευνες της ΕΛΑΣ σε σχεδόν όλα τα Εξάρχεια.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν συλλήψεις ενώ τα επεισόδια έχουν σταματήσει, όπως λένε οι πληροφορίες.

Το μέλι είναι γλυκό.....


Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (08-04-2010), από αστυνομικούς της Διεύθυνσης μας, πολιτικός υπάλληλος, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μαγνησίας, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για απιστία στην Υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος και απάτη κατ’ εξακολούθηση .

Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς, ο οποίος ήταν αρμόδιος για την παραλαβή και τον έλεγχο των δικαιολογητικών για την έκδοση και ανανέωση αδειών αγοράς και κατοχής κυνηγετικών όπλων, αν και ελάμβανε από τους ιδιώτες χρήματα για τα προβλεπόμενα ένσημα, επικολλούσε σε κάθε άδεια μέρος μόνο των ενσήμων, παρακρατώντας τα υπόλοιπα χρήματα με την πρόφαση αγοράς παραβόλων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Μ.Τ.Σ.), ιδιοποιούμενος αυτά παράνομα.

Το όφελος που αποκόμιζε σε κάθε περίπτωση, που δεν απέδιδε στο Δημόσιο το παράβολο ένσημο του Μ.Τ.Σ., κυμαινόταν από (4) έως και (14) ευρώ.

Στην κατοχή και στο γραφείο του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένσημα και χρήματα.

Η προανάκριση συνεχίζεται και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τελικά τους βρήκαμε ή θα χάσουμε και άλλο παιδί;


Κατά τις συνεχιζόμενες έρευνες που διενεργούν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε τμήμα προκήρυξης της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» που εντοπίστηκε στο σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή. Με την προκήρυξη αυτή, είχε αναληφθεί η ευθύνη για:

α. την ένοπλη επίθεση εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας στο Υπουργείο Πολιτισμού στις 05/01/2009, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού,

β. την επίθεση εναντίον του λεωφορείου των ΜΑΤ στο Γουδί στις 23/12/2008 και

γ. την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στα γραφεία εταιρίας εμπορίας πετρελαιοειδών « SHELL » στο Παλαιό Φάληρο στις 24/10/2008.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρκετά πειστήρια, ανάμεσα στα οποία διαρρηκτικά εργαλεία, που εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και ένας παραμορφωτής φωνής.

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από:

· χειρόγραφα σχεδιαγράμματα χώρου για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση εναντίον στατικών αστυνομικών δυνάμεων στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βαθέως, που κατασχέθηκε στο σπίτι του Νικόλαου Μαζιώτη και φέρει δακτυλικά του αποτυπώματα

· δύσβατη και ερημική περιοχή του Υμηττού που χρησιμοποιούνταν ως χώρος εξάσκησης στη σκοποβολή.